Mirna atmosfera u Podgorici, očekuje se dolazak navijača

Željo gostuje kod Zete

Mirna atmosfera u Podgorici, očekuje se dolazak navijača

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara večeras u Podgorici igraju revanš utakmicu prvog pretkola Evropske lige protiv Zete.

Željezničar je u prvom meču prije sedam dana na Grbavici slavio sa minimalnih 1:0, te će večeras Plavi u Podgorici pokušati da odbrane prednost, te da se plasiraju u naredno pretkolo ovog takmičenja. Do utakmice u glavnom gradu Crne Gore ostalo je još nešto više od tri sata, a ulice Podgorice su poprilično prazne.

Glavni krivac toga je visoka temperatura koja je danas u Podgorici, no očekuje se večeras da stadion bude poprilično ispunjen. Željezničar će imati podršku Manijaka koji bi na stadion trebali stići pred početak utakmice.

Iz Policijske uprave Podgorice izjavili su nam da će Željini navijači na stadion doći uz veliku pratnju policije, te da će isto tako biti i ispraćeni. Što se tiče navijača Zete ni njih nismo uspjeli zapaziti na ulicama Podgorice. No, kako su nam rekli u ovom gradu domaći navijači bi na stadion trebali početi dolaziti dva sata pred meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, utakmica između Zete i Željezničara igra se večeras od 20:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi