Miroljubiva nula u duelu Zeca i Ibričića

Super liga Turske

Miroljubiva nula u duelu Zeca i Ibričića

Vrlo važan bod u borbi za opstanak u Super ligi Turske osvojio je danas Kayseri Erciyesspor na gostovanju kod Genclerbirligija. 

Meč je okončan bez pobjednika, a mreže se tokom devedeset minuta nisu tresle. Bio je to meču kojemu su nastupila dvojica potencijalnih reprezentativaca Bosne i Hercegovine, i to Ermin Zec u dresu Genclerbirligija odnosno Senijad Ibričić u dresu Erciyesspora.

Zec je ponovo igrao svih 90 minuta, dok je Ibričić zamijenjen 12 minuta prije kraja.

Erciyesspor se ovim bodom odlijepio na plus dva u odnosu na opasnu zonu koju predvodi Antalyaspor koji danas gostuje lideru Fenerbahceu i teško je očekivati da može ostvariti neki vrijedan rezultat.

Super liga Turske, 29. kolo:

Genclerbirligi – Erciyesspor 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.