Miroslav Ćiro Blažević preuzima Zadar

Novi angažman

Miroslav Ćiro Blažević preuzima Zadar

Besmrtni Ćiro se vraća na klupu. Trener svih trenera na koga sa mnogo simpatija gleda bh. fudbalska javnost, posebno od vremena kada je šefovao svlačionicom u reprezentaciji u narednim danima preuzet će klupu Zadra.

Zadrani su novu sezonu loše otvorili, a sinoćnji poraz od Rijeke sa visokih 6:1 bio je kap koja prelila čašu. Čelnici kluba vjeruju da će iskusni stručnjak vratiti publiku na stadion, kao i Zadru donijeti dobre rezultate.

Posljednji trenerski angažman Ćiro je imao u Tuzli gdje je sa Slobodom dobacio do Premijer lige, a potom digao sidro. Posljednji klub u HNL-u kojemu je radio je Zagreb.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti