"Miroslav može mijenjati Navasa, ali nije zbog toga doveden"

Trener Seville, Michel o Stevanoviću:

"Miroslav može mijenjati Navasa, ali nije zbog toga doveden"

Nakon što je jučer i zvaničn dobio novog igrača u svojoj ekipi, trener Seville, Michel je otkrio medijima zašto se odlučio za dovođenje našeg reprezentativca. Također je otkrio na kojim ga pozicijama namjerava koristiti te koliko je ustvari upoznat sa kvalitetima ovog bivšeg igrača Vojvodine.

"Fizički je dobar, ali nije imao iste fizičke aktivnosti kao ostali igrači. On je igrač koji ima različite kvalitete u koje smo se uvjerili mnogo puta. U mom slučaju, u deset utakmica", rekao je Michel te je dodao na kraju: 

"On je igrač koji može zauzeti Navasovo mjesto, ali nije doveden zbog toga. Doveden je da bi igrao na drugim pozicijama u napadu i u veznom redu. Ima dobar finiš, dobru kontrolu lopte i mladić je sa cijenom koju smo mogli priuštiti".

Stevanović je većinu svoje karijere igrao na krilima, ali je također korišten i kao napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti