Miroslav Stevanović sutra putuje u Sevillu?

Transfer blizu realizacije

Miroslav Stevanović sutra putuje u Sevillu?

Srbijanski mediji su jučer objavili informaciju da bi reprezentativac naše zemlje i igrač novosadske Vojvodine, Miroslav Stevanović mogao preći u redove Seville.

Kako danas nezvanično saznaje SportSport.ba, mladi veznjak naše reprezentacije će već sutra iz Beograda otputovati na finalizaciju dogovora.

 

Iako nema zvaničnih informacija koliko će transfer biti vrijedan, pretpostavlja se da bi Vojvodina mogla inkasirati oko tri miliona eura za usluge našeg reprezentativca.

 

Stevanović je za našu reprezentaciju odigrao pet utakmica te je postigao i jedan gol. Član Vojvodine je od 2009. godine, a boravio je i na pozajmicama u Paliću i banjalučkom Borcu.

Za Vošu je odigrao 69 utakmica u kojim je postigao 12 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.