Misimović 'požutio' u remiju Guizhoua

Kineska liga

Misimović 'požutio' u remiju Guizhoua

U 26. kolu kineske Super lige, Misimovićev Guizhou ugostio je ekipu Shangaia. Iako su domaći imali prednost, Miske i suigrači su se morali zadovoljiti samo bodom protiv direktnog konkurenta za azijsku Ligu prvaka.

U sastavu Guizhoua od prve minute se našao i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Zvjezdan Misimović, koji je u toku utakmice zaradio žuti karton u 26. minuti.

Guizhou Rehne je počeo sjajno pošto je već u četvrtoj minuti stigao u vodstvo preko Yang Yihua. Poravnanje i bod Shangaiju donio je Hysen u 79. minuti.

Kineska Super liga, 26. kolo

Guizhou - Shangai 1:1 (Yang 4' - Hysen 79')

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.