Misimović presjedio remi Daliana i Guizhoua

Kineska Superliga, 9. kolo

Misimović presjedio remi Daliana i Guizhoua

E. Škorić

Guizhou Renhe je u sklopu devetog kola kineske Superlige gostovao Dalian Aerbinu i odigrao 1:1.

Guizhou je vezao treću utakmicu bez poraza, drugu bez pobjede. Nogometaši tog kluba osvojili su bod u Dalianu protiv istoimene domaće momčadi (1:1).

U završnici prvog dijela Hyuri je doveo goste u vodstvo, ali se domaćin na svom Sports Centeru spasio desest minuta prije kraja i to golom sa 11 metara. Bruno Meneghel je bio precizan za podjelu bodova.

Naš reprezentativac Zvjezdan Misimović presjedio je ovaj meč na klupi kod gostiju, dok Zlatana Muslimovića i dalje nema zbog povrede. Guizhou je trenutno sedmi sa 12 bodova.

Superliga, 9. kolo:

Dalian - Guizhou 1:1 (Bruno Meneghel 80 - penal/ Hyuri 44)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.