Miske: Fulham je dobar, ali možemo proći

Naš reprezentativac za SportSport.ba

Miske: Fulham je dobar, ali možemo proći

Mozak igre Wolfsburga, ali i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Zvjezdan Misimović, smatra kako je njegova ekipa u žrijebu za Evropsku ligu prošla sasvim dobro.

Aktuelni prvak Njemačke će za prolazak u polufinale ovog evropskog takmičenja morati u dvije utakmice pobijediti engleskog premijerligaša Fulhama.

"Pa, moram reći da smo u žrijebu prošli sasvim dobro", kaže Zvjezdan Misimović u razgovoru za SportSport.ba.

"Fulham je dobar protivnik, solidna ekipa, ali mislim da trebamo biti zadovoljni što smo u žrijebu dobili baš njih. Dobro smo prošli i moramo biti sretni, pogotovo što drugu utakmicu igramo kući, što se često zna pokazati kao odlučujuća prednost u ovakvim susretima".

Jesi li gledao Fulham protiv Juventusa?

"Da budem iskren, nisam ih gledao nikako ove sezone. Međutim, ekipa koja savlada Juventusa sa 4:1, nakon što je poražena sa 3:1 u Torinu, mora biti dobra. To je dovoljan pokazatelj da nisu nimalo bezazleni", smatra Miske.

"Ipak, mi igramo sve bolje i mislim da možemo do polufinala preko Fulhama. Bilo bi dobro kada bi u Londonu zabili makar jedan gol, što bi nas rasteretilo u revanšu", zaključio je Misimović u razgovoru za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.