Miske pregovara sa bundesligašima, Balkanci su mu prepreka?

Još uvijek bez angažmana

Miske pregovara sa bundesligašima, Balkanci su mu prepreka?

Nakon što mu je istekao ugovor u Kini, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović, bio je jedna od želja kako FK Sarajevo, tako i Crvene Zvezde. Ipak, bivši Zmaj je saslušao sve, ali je na kraju rekao da ipak želi igrati u Bundesligi.

Tokom pripremnog perioda koji još uvijek traje, ali se polako bliži kraju, Zvjezdan Misimović je povezivan sa dvije - tri njemačke destinacije, a kao najkonkretnija bio je Köln.

Ipak, fudbaleri Kolna su odradili pripreme u Sjedinjenim Američkim Državama, te se vratili u Njemačku, bez da im se Misimović priključio.

Kako pišu pojedini njemački mediji Misimović je navodno pored Kolna u pregovorima i sa Borussijom M'gladbach, a trener Gladbacha Lucian Favre želi svojoj ekipi pridodati iskusnog veznjaka, Misketovog profila. 

S druge strane kao konkurencija Misimović za popunu mjesta u ekipi Jarčeva spominju se još dvojica Balkanaca, Zlatko Junuzović i Miloš Jojić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.