"Mislim da Balotelli više neće ništa da ima s nama"

Je li Super Mario završio epizodu u Nici?

"Mislim da Balotelli više neće ništa da ima s nama"

Italijanski napadač Mario Balotelli u posljednje vrijeme češće sjedi na klupi nego što igra u prvoj postavi.

Poznavajući Super Maria, bilo je za očekivati da nešto nije uredu, a detalje je otkrio njegov saigrač Valentin Eysseric.

On je nedavno rekao da bi Balotelli morao malo više gledati na kolektiv i raditi napornije te kako je prava šteta što on uvijek mora 'gunđati' kada stvari ne idu najbolje. Isti fudbaler je nakon današnjeg remija protiv Rennesa ponovo upitan za Balotellija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Žao mi je, ali bio sam iskren prošli put. Rekao sam istinu. Šteta je što je 'izgubio glavu', svaki dan ga vidim na treningu. On je sjajan igrač. Mislim da on ne želi imati ništa s nama. To je razočaravajuće. Zaista bi nam dobro došla njegova pomoć u ovakvim mečevima", rekao je Eysseric koji je danas bio strijelac jednog od dva gola za svoj tim.

Balotelli je ove sezone odigrao 13 mečeva u Ligue 1 te je postigao devet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi