Misteriozna poruka Francesca Tottija
Foto: EPA

Potvrdio odlazak iz Rome, ali ne i kraj karijere

Misteriozna poruka Francesca Tottija

M. Šljivak

Francesco Totti posljednji put će obući dres Rome u nedjelju protiv Genove.

Legendarni fudbaler Vučice nakon 25 godina napušta klub, a veoma lako bi se moglo desiti da karijeru nastavi negdje drugo.

On je danas na Facebooku objavio zaista zanimljivu poruku, koja je privukla veliku pažnju. Najavio je odlazak, ali je napisao i da je "spreman za nove izazove".

"Roma - Genoa, nedjelja, 28. maj 2017. godine. Posljednji put ću obući dres Rome. Ipak, osjećam da me ljubav za fudbalom nije prošla. Ovo je strast, moja glad koju ne mogu nahraniti nikad. Od ponedjeljka sam spreman za nove izazove. Koji su novi izazovi? Saznaćete u ponedjeljak", napisao je Totti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji tvrde da Totti neće završiti karijeru kao što se očekivalo. Navodno je Princa Rima zvao jedan tim iz Serije A, a spominje se i mogućnost odlaska u Sjedinjene Američke Države.

Za sada je samo sigurno da napušta Romu, a gdje će završiti, reći će nam u ponedjeljak.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi