Mitrović: Albanci nemaju razloga da me mrze

Reprezentativac Srbije nije zabrinut

Mitrović: Albanci nemaju razloga da me mrze

Nakon nemilih dešavanja na duelu između Srbije i Albanije odigranom u Beogradu u okviru kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francusku već se počelo pričati o revanš susretu. 

Za godinu dana pred punim tribinama stadiona u Elbasanu odigrat će se novi susret dvije reprezentacije, a Stefan Mitrović, fudbaler Srbije koji je spustio dron ističe kako Albanci nemaju razlog da ga mrze. 

"Ima još vremena do utakmice u Elbasanu. Kada sam skidao zastavu nisam imao lošu namjeru, niti sam htio nekoga da uvrijedim. Tako da albanski navijači nemaju razloga da me mrze. To će biti utakmica visokog rizika i vidjet ćemo šta će se sve dogoditi, ali sigurno je da ćemo i mi, a i Albanci, biti pod lupom UEFA-e," rekao je Mitrović za Alo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.