Mitrović: Ima još mnogo da se igra

Strijelac drugog gola za Srbiju protiv Gruzije

Mitrović: Ima još mnogo da se igra

D. Vejo

Fudbaleri Srbije uspjeli su da se domognu tri boda u meču petog kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiju, a gdje su u Tbilsiju slavili protiv Gruzije sa 1:3.

Strijelac drugog pogotka za Orlove bio je stameni centarfor Aleksandar Mitrović koji je u 64. minuti susreta na asistenciju Dušana Tadića, zatresao protivničku mrežu i tako rezultat okrenuo u korist Srbije.

Ali i pored svega, napadač Newcastlea smiruje strasti te ističe da ima još dosta da se igra.

"Znali smo da neće biti lako. Bila je to teška utakmica protiv jednog neatraktivnog rivala, nije bila baš lijepa za gledanje. Igrali su na duge lopte, što nas je omelo, pa tako nismo mogli da vršimo presing na njihovu zadnju liniju. Mada, dali smo golove na vrijeme i na koncu meč mirno priveli kraju. Ima još mnogo da se igra", poručio je napadač Srbije, Aleksandar Mitrović.

Ukoliko fudbaleri Srbije osvoje šest bodova iz naredna dva meča sa Moldavijom i Velsom, bili bi veoma blizu plasman na SP u Rusiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi