Mitrović: Navijačima sam dužan pogodaka

Srbijanski fudbaler nakon Liga kupa

Mitrović: Navijačima sam dužan pogodaka

D. Vejo

Srbijanski napadač Aleksandar Mitrović imao je sjajan nastup za Newcastle u osmini finala Liga kupa gdje je sa dva pogotka doprinio velikoj pobjedi od 6:0 Svraka nad Prestonom.

Nakon drugog gola, koji je bio fantastičan, a gdje je izlomio pola odbrane Prestona, navijači Svraka digli su se na noge i krenuli da aplaudiraju te da mu pjevaju, na šta je napadač reagovao plesom.

"Bilo je zaista nevjerovatno, jer je cijeli stadion ustao da mi aplaudira. Srce mi je bilo puno i na mjestu. Drago mi je zbog toga. Dužan sam im golova, nadam se da ću nastaviti u ovakvom ritmu. Želim da se dokazujem i postanem dobro poznato ime ovog kluba", rekao je za inostrane medije, Mitrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi