Mjesec dana pauze za najboljeg fudbalera PSG-a
FOTO: EPA

Ibrahimović povrijeđen

Mjesec dana pauze za najboljeg fudbalera PSG-a

Paris Saint-Germain sinoć je u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka slavio protiv Chelseaja rezultatom 3:1, ali Laurent Blanc nije moga biti zadovoljan nakon utakmice. 

Najbolji igrač i najveća zvijezda ekipe iz Pariza Zlatan Ibrahimović propustit će revanš na Stamford Bridgeu zbog povrede, a možda i susrete polufinala Lige prvaka, potvrdio je predsjednik kluba iz Pariza Nasser Al Khelaifi. 

"Trenutno je u toku MRI. Imat ćemo rezultate uskoro, ali sigurno je da će pauzirati barem četiri sedmice. Neće igrati protiv Chelseaja to je sada sigurno," rekao je Khelaifi. 

Osim duela sa Chelseajem Ibrahimović će propustiti i duel finala Liga kupa Francuske u kojem će PSG odmjeriti snage sa Lyonom 19. aprila. Da li je ova sezona gotova za Ibrahimovića uskoro ćemo znati, ali Khelaifi vjeruje kako će Lucas Moura uspješno zamijeniti Šveđanina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.