Mladi defanzivac West Hama velika želja Arsenala

Wenger "krade" Biliću mladu zvijezdu

Mladi defanzivac West Hama velika želja Arsenala

A. Beganović

Mladi odbrambeni fudbaler West Hama, Reece Oxford, nalazi se na meti Arsenala.

Prema pisanju otočkih medija 17-godišnji defanzivni fudbaler oduševio je menadžera Topnika, Arsenea Wengera, koji će ga u ljetnom prelaznom roku pokušati dovesti u Arsenal.

Navodno je Oxford menadžera Arsenala oduševio tokom gradskog derbija u kojem West Ham slavio na Emiratesu, a mladi defanzivac je u džep stavio Mesuta Ozila.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji pišu da je francuski stručnjak za Oxforda spreman gradskom rivalu ponuditi 10 miliona funti što bi trebalo zadovoljiti apetite kluba kojeg s klupe sa dosta uspjeha predvodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi