Mladi Senegalac odbio da igra za United

Mladi Senegalac odbio da igra za United

E. Škorić

Senegalac Krepin Diata igra u norveškom Sarspsborgu, ali je imao veliku šansu da obuče dres Manchester Uniteda.

Za mnoge igrače je san da zaigraju na Old Traffordu i on se lako mogao ostvariti mladom Diatti, ali je 18-godišnjak odbio poziv Josea Mourinha, koji je pratio skaute da ga prate proteklih godinu i pol.

"Cilj je da uigra. Nije spreman za veliki evropski klub. Želi da ide postepeno u karijeri", rekao je skaut koji ga je pratio za FootMercato.

On je ove sezone u 16 nastupa u prvenstvu Norveške postigao dva gola. 

"Nisam znao da me United posmatra, ali bilo bi pravo ostvarenje sna ako bi prešao u Manchester", rekao je mladi igrač za TV2. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da sam dovoljno dobar, ali igram za Sarpsborg i volim ovaj klub. Vidjet ćemo šta će se desiti u budućnosti", dodao je Diatta. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti