Mladi štoper Partizana potpisao za Fiorentinu
Foto: EPA

Nikola Milenković će Partizanu donijeti 5 miliona eura

Mladi štoper Partizana potpisao za Fiorentinu

Iz Fiorentine su i zvanično potvrdili da se njihovoj ekipi priključio mladi Nikola Milenković iz Beogradskog Partizana.

Naime, 19-godišnji Milenković je potpisao petogodišnji ugovor sa Violama, a povodom njegovog dolaska na Artemio Franchi iz kluba su se oglasili na zvaničnoj stranici:

"ACL Fiorentina saopštava da je postignut dogovor o trajnom transferu Nikole Milenkovića iz Partizana."

"Milenković je rođen u Beogradu, 12. oktobra 1997. godine, i sa svojim nacionalnim timom će učestvovati na predstojećem Evropskom prvenstvu za igrače ispod 21 godine...On je za Viole vezan narednih pet sezona", saopštili su iz italijanskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj transfer se očekivao već neko vrijeme, a u beogradskom klubu očekuju da će zaraditi oko 5 miliona eura.

Mladi Milenković igra na poziciji štopera, a osim što je protekle sezone bio standardan u Partizanu, on je već upisao i debi za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi