MLS je spreman za Ibrahimovića?

LA Galaxy spremio ponudu

MLS je spreman za Ibrahimovića?

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović prošlog ljeta odlučio je napustiti PSG i svoju karijeru nastaviti u dresu Manchester Uniteda.

Ibrahimović je već u prvih nekoliko utakmica pokazao da će biti veliko pojačanje Crvenih đavola i sada je ubjedljivo najbolji strijelac ovog kluba u ovoj dosadašnjem dijelu sezone. Ipak, ono što brine navijače na Old Traffordu je to što je Ibra s Unitedom potpisao samo jednogodišnji ugovor.

Švedski napadač ima opciju da produži svoj ugovor na još jednu sezonu, ali mnogi smatraju da se to neće desiti. Naime, poznato je da Zlatan ima želju da zaigra u američkom MLS-u i čini se da se konačno pojavio klub koji želi Ibrahimovića.

Kako prenose engleski mediji LA Galaxy želi ovog ljeta u svoje redove da dovede Ibrahimovića, te su spremni mu ponuditi isti ugovor koji ima u Unitedu. Navodno, američki klub je spreman i da pustio ovog 35-godišnjeg napadača na posudbu u United naredne sezone samo kako bi potpisao ugovor sa klubom iz Los Angelesa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi