Mnogo iznenađenja na Dunginom spisku za Copa America

Velike zvijezde ostale bez poziva

Mnogo iznenađenja na Dunginom spisku za Copa America

Selektor reprezentacije Brazila, Dunga, objavio je širi spisak od 40 fudbalera koji su u konkurenciji za nastup na ovogidišnjoj Copa Americi.

Na listi ima mnogo iznenađenja, a najveći gubitak za Brazil je iznostanak Neymara što je od ranije već bilo poznato.

Naime, Barcelona je zabranila svom fudbaleru da igra ovog ljeta i na Olimpijskim igrama i na Copa Americi pa će se Neymar pojaviti samo u Riju na Olimpijadi.

S druge strane, bez poziva su ostali i sjajni defanzivci PSG-a David Luiz i Thiago Silva, dok će u klubu ovog ljeta ostati i lijevi bek Reala Marcelo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Brazil bi na Copa Americi, koja se ovog ljeta igra u Sjedinjenim Američkim Državama, mogli predvoditi Kaka, Hulk, Firmino, Douglas Costa...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi