Modrić i Marcelo 'out' mjesec dana, za Ronalda svi strahuju

Novi problemi za Real Madrid

Modrić i Marcelo 'out' mjesec dana, za Ronalda svi strahuju

Fudbaleri Real Madrida jučer su na domaćem terenu slavili pobjedu u okviru španske La Lige protiv Malage sa 2:1.

Oba pogotka za Kraljevski tim na tom meču postigao je Sergio Ramos, ali trener Reala Zinedine Zidane ne može biti zadovoljan nakon meča uprkos pobjedi.

Naime, tokom utakmice povrijedili su se Marcelo i Luka Modrić, a španski mediji prenijeli su da se na povredu nakon meča žalio i Cristiano Ronaldo.

Današnje informacije kažu da će Marcelo i Modrić sa terena odsustvovati oko mjesec dana zbog povreda mišića, dok će Ronaldo sutra na dodatne preglede i tek će se tada znati koliko je i da li je ozbiljna njegova povreda.

Podsjetimo da je Real trenutno lider La Lige sa 43 osvojena boda, odnosno bodom više ali i utakmicom manje od drugoplasirane Seville.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi