Modrić igra protiv Juventusa?

Tvrdi španska Marca

Modrić igra protiv Juventusa?

Španska Marca objavila je kako bi vezni fudbaler Luka Modrić, ipak, mogao biti spreman za polufinale Lige prvaka protiv Juventusa. 

Modrić je povredu zadobio u okršaju sa Malagom, a nakon medicinskih pregleda saopšteno je da će hrvatski fudbaler sa terena morati izbivati šest sedmica. 

"Modrić je na putu čudesnog oporavka, na putu da se vrati na drugu utakmicu protiv Juventusa 13. maja. Prva dijagnoza bila je pet sedmica, najmanje. No Luka se već sad osjeća bolje, a još bitnije je kako njegovo koljeno reagira na terapiju", piše Marca.

Liječnici reprezentacije Hrvatske optužili su Ancelottija da nije pazio sa Modrićem nakon njegove posljednje povrede. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Carlo Ancelotti vjerojatno nije uvažavao upozorenja liječnika. Luka je imao tešku povredu i njegove nastupe trebalo je dozirati", kazao je bivši član medicinske službe zagrebačog Dinama, Ivica Smoudek. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.