Modrić: Niko ne vidi odluke na štetu Reala
Foto: EPA

Veznjak Reala sasvim otvoreno

Modrić: Niko ne vidi odluke na štetu Reala

M. Šljivak

Hrvatski veznjak Luka Modrić neizostavan je član prvih jedanaest madridskog Reala.

Ovaj iskusni fudbaler je bio i ključni kotačić na putu Reala prema polufinalu Lige prvaka. Luka je istakao žaljenje zbog činjenice da se više priča o odlukama sudije Viktora Kassaija, nego o igri njegovog tima.

"Žao mi je što ljudi pričaju o kontroverznoj utakmici, jer ja vjerujem da smo mi bili bolji tim u dvije utakmice. Stvorili smo više šansi i učinili smo Manuela Neuera još većim golmanom", rekao je Modrić, te je dodao:

"Navikao sam da svaka sudijska odluka u korist Reala dobije veliki publicitet. Međutim, kada su odluke protiv nas, to niko ne primijeti. Bayern je dobio penal koji nije postojao, Ramos je postigao autogol nakon što je igrač Bayerna bio u ofsajdu, a Vidal je trebao biti isključen", dodao je Modrić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real će u polufinalu Lige prvaka igrati protiv gradskog rivala Atletica u reprizi prošlosezonskog finala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi