Modrić: Ponosan sam što ću nositi ovaj broj

Hrvatski fudbaler se nada da će ispuniti sva očekivanja

Modrić: Ponosan sam što ću nositi ovaj broj

D. Rakanović

Vezni fudbaler Real Madrida Luka Modrić na sinoćnjoj utakmici protiv Manchester Uniteda prvit put obukao dres sa novim brojem.

On je zadužio desetku nakon što je James Rodriguez otišao u Bayern iz Minhena. 

“Ponosan sam što ću nositi ovaj broj. Prije su ga nosili veliki fudbaleri. Iako nisam planirao mijenjati broj 19, ukazala se prilika i uzeo sam ga, jer desetka je moj omiljeni broj. Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja”, rekao je Modrić za klupsku televiziju Reala.

Podsjećanja radi, Modić nosi desetku i u reprezentaciji, a isti broj je nosio i u dresu Dinama. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi