Modrić savjetuje Moratu da ostane u Realu

Želio bi da ostanu

Modrić savjetuje Moratu da ostane u Realu

E. Škorić

Hrvatski veznjak Luka Modrić savjetuje svojim saigračima da ne napuštaju Real Madrid.

Modrić je pet godina u Realu i sa Kraljevima je osvojio sve što se moglo osvojiti, a sada je savjetovao Alvara Moratu i Jamesa Rodriguza da ne napuštaju Real, iako bi jedan mogao u Chelsea, a drugi u PSG ili Bayern. James je otišao u Bayern, ali Morata je još uvijek u klubu.

"Naravno da nije laka odluka da se ode iz Reala. Ništa nije slično kao u Realu, najboljem klubu na svijetu, sve poslije njega je korak unazad. Svako ima svoje razloge, ja bih uradio sve da ostanem u Madridu i pokušao da promijenim neke stvari, da sam na njihovom mjestu", rekao je Modrić za Marcu.

Hrvatski nogometaš trenutno ima problema oko dokazivanja nevinosti Zdravka Mamića, pa se pojavljivao nedavno na sudu, a zbog silnih problema najavio je i napuštanje hrvatske reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi