Mogući sastav Juventusa izgleda zastrašujuće

Doveli sjajna pojačanja

Mogući sastav Juventusa izgleda zastrašujuće

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa trenutno se nalaze u Australiji gdje ih očekuje nekoliko pripremnih utakmica.

Aktuelni prvak Italije počeo je pripreme za narednu sezonu u kojoj u Torinu priželjkuju osvajanje titule Lige prvaka. Da su ozbiljni u toj namjeri najbolje pokazuju i transferi Stare dame ovog ljeta.

U klub su već stigli Miralem Pjanić, Mehdi Benatia, Dani Alves.., a uskoro se očekuje i potvrda prvog topnika Serije A u prošloj sezoni Gonzala Higuaina. Doduše, Juve će najvjerovatnije napustiti Paul Pogba. Ipak, mogući sastav Stare dame za narednu sezonu izgleda baš zastrašujuće.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi