"Moj cilj je jasan - postati najbolji nogometaš svijeta"

Dybala želi biti najbolji

"Moj cilj je jasan - postati najbolji nogometaš svijeta"

E. Škorić

Argentinski nogometaš Paulo Dybala ima za cilj da jednog dana postane najbolji nogometaš svijeta.

Baš kao i njegov sunarodnjak Leo Messi, Dybala želi da se okruni jednog dana Zlatnom loptom i kaže da naporno radi upravo za to.

"Želim jednog dana postati najbolji na svijetu. Treniram, igram, ali usredotočen sam svakog dana na cilj - da bude najbolji", rekao je Dybala, pa je dodao:

"Ne znam da li ću jednog dana postati najbolji, ali daću sve od sebe. Ako me neki klubovi žele, nasmijem se iznutra, ali to znači da radim dobro i da ovako moram nastaviti"

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dybala je ove sezone odigrao 11 utakmica, postigao je četiri gola uz tri asistencije, dok je u Ligi prvaka u četiri meča dao jedan gol, a jednom se u strijelce upisao i u Kupu Italije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi