"Moj klijent neće napustiti Real"
Foto: EPA

Agent Karima Benzeme tvrdi

"Moj klijent neće napustiti Real"

M. Šljivak

Agent francuskog napadača Karima Benzeme, Karim Djaziri, tvrdi kako ovaj fudbaler neće napustiti Real Madrid ovog ljeta.

Sjajni 27-godišnji napadač često se povezuje s prelaskom u Arsenal. Arsene Wenger ga vidi kao idealno rješenje za napad svog tima, ali će kako stvari stoje ipak ostati bez Benzeminog potpisa.

Karim Djaziri, agent francuskog napadača, tvrdi kako će njegov klijent ostati u Real Madridu.

"Karim je sretan u Realu i ovdje će ostati. Mogu vam to sigurno potvrditi, 1000 posto je tako. Ne želi ići nigdje iz Real Madrida", rekao je Djaziri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Aktuelni ugovor Karima Benzeme s Kraljevima traje do 2019. godine. Prošle sezone je postigao 21 pogodak u svim takmičenjima, a pored tima iz Madrida u karijeri je još nosio dres Lyona.

Arsenal će tako vjerovatno novog napadača morati potražiti u drugom klubu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.