"Moj sin je pravi borac, ostat će u Realu"

Otac Keylora Navasa tvrdi

"Moj sin je pravi borac, ostat će u Realu"

E. Škorić

Kostarikanski golman Keylor Navas nema namjeru uskoro napustiti Real Madrid.

Navas ne brani često u Realu od kada je ljetos došao iz Levantea poslije izuzetno zapažene uloge na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Za Navasa je interes pokazao Liverpool, no njegov otac je oktrio da će se zadržati još neko vrijeme u španskoj prijestolnici.

"Keylor mi je rekao da ne ide iz Reala. Sretan je u Madridu. On je pravi borac koji želi naporno raditi i osvajati trofeje", kazao je Keylorov otac Freddy za La Nacion, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svjestan je kako se mora dobro namučiti za mjesto. Prihvatio je takav izazov. U štampi piše da nije dovoljno dobar, ali vjerujte da je jak i da će sve to izdržati.

Navas je za Real branio ukupno na sedam utakmica od ljeta, a na dvije nije primio gol.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.