Monaco bez problema protiv Caena
Foto: EPA

Francuska Liga 1, 10. kolo

Monaco bez problema protiv Caena

Fudbaleri Monaca su uspjeli, nakon nekoliko loših rezultata, upisati pobjedu nad Caenom rezultatom 2:0 u 10. kolu francuskog šampionata.

Kneževi su na današnjoj utakmici imali veliki broj prilika i zasluženo slavili pobjedu, iako treba istaći da je i Caen imao nekoliko izglednih situacija pred golom Subašića.

Poveo je Monaco u 21. minuti. Lemar je fantastično proigrao Keitu, koji nije propustio priliku da matira golmana gostiju i pogodi za 1:0.

Rezultatom iz 21. minute se otišlo na odmor, a početkom drugog dijela Caen pokušava preuzeti inicijativu, ali Monaco, ipak, stiže do drugog gola.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sudija Leonard u 58. minuti pokazuje na bijelu tačku, a Falcao, minut kasnije, pogađa sa bijele tačke za vodstvo svoje ekipe od 2:0 i potvrdu pobjede.

Monaco se nakon ove utakmice nalazi na drugom mjestu u francuskom prvenstvu sa 22 boda, dok je Caen, za sada, deveti sa 15 bodova na svom kontu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi