Monaco dovodi Diega Lopeza za 16,5 miliona eura

Pojačanje za tim iz Kneževine

Monaco dovodi Diega Lopeza za 16,5 miliona eura

Golman Reala iz Madrida Diego Lopez karijeru će nastaviti u ekipi Monaca, tvrdi španski list As.

Ovaj golman je za vrijeme Mourinhove ere u Realu dobio mjesto među stativama prije Casillasa i pokazao se kao pravi izbor. Svoju šansu je iskoristio na najbolji mogući način čime se i ustalio kao prvi čuvar mreže Reala ispred legendarnog Ikera.

Ugledni španski list As navodi da će Diego Lopez vrlo brzo postati novi čuvar mreže Monaca a vrijednost transfera trebala bi iznositi 16,5 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.