Monaco odbio ponudu Cityja za Mendyja
Foto: EPA

City nudio 40 miliona funti

Monaco odbio ponudu Cityja za Mendyja

M. Šljivak

Ekipa Monaca odbila je ponudu Manchester Cityja za defanzivca Benjamina Mendyja.

Sjajni 22-godišnji fudbaler je, kao i većina igrača Monaca, odigrao fantastičnu sezonu u dresu ovog tima. Takvim igrama je privukao pažnju onih najbogatijih klubova Starog kontinenta, pa ponude za igrače francuskog tima ne prestaju stizati.

Nakon što su od njih kupili Bernarda Silvu za 43 miliona funti, Manchester City je pokušao da dovede i Mendyja. Ipak, ponuda Građana je odbijena, ali razgovori oko dovođenja lijevog beka i dalje traju.

Vjeruje se da je engleski tim za ovog fudbalera ponudio oko 40 miliona funti, no to za Monaco nije bilo dovoljno i odlučili su se da kažu ne u ovom slučaju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U narednim danima se treba očekivati nova ponuda za lijevog beka, pa bismo i njega od naredne sezone mogli gledati na Etihadu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi