Monaco popustio: Uskoro novo pojačanje u Arsenalu

Lemar ipak u Londonu?

Monaco popustio: Uskoro novo pojačanje u Arsenalu

E. Ganibegović

Špekulacije oko transfera Thomas Lemara iz redova Monaca u ekipu Arsenala se nastavljaju.

Engleski mediji prenose kako će Arsenal poslati ponudu od 45 miliona funti, što bi navodno trebalo zadovoljiti predstavnike Monaca.

Arsene Wenger je već u dva navrata pokušavao dovesti 21-godišnjaka, međutim ponude su odbijene, a Monaco je poslije toga tražio nevjerovatnih 80 miliona funti, što je šefu Arsenala bilo mnogo.

Situacija oko igrača se očigledno u posljednje vrijeme promijenila, navodno ekipa Monaca je spremna da ga pusti za 45 miliona funti, što je prihvatljiva cifra za Wengera.

Lemar je odavno izrazio želju za odlaskom iz Francuske i kako stvari stoje uskoro bi mogao pojačati ekipu iz sjevernog Londona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U slučaju da Thomas Lemar potpiše za Topnike, to bi već bilo treće pojačanje ovo ljeta, nakon što su prije stigli Alexandre Lacazette i Sead Kolašinac.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije