Monaco spreman prodati  Falcaa  za 60 miliona eura?

Tako tvrdi magazin Le10Sport

Monaco spreman prodati Falcaa za 60 miliona eura?

Francuski magazin Le10Sport na naslovnici svog posljednjeg izdanja tvrdi kako je Monaco, vicešampion Francuske iz prošle sezone, spreman prodati svog  najboljeg igračča Radamela Falcaa. 

Kao glavni argument za takvo nešto pomenuti list piše da se kolumbijski napadač ne uklapa u sistem igre 4-3-3 koji je omiljena formacij novog trenera ekipe iz Kneževine Leonarda Jardima.

Francuski list dalje spominje kako je Monaco svog prvog napadača spreman prodati onome ko prvi ponudi 60 miliona eura za El Tigrea, te da bi prvobitna destinacija mogao biti Madrid, ali ne Atletico već Real.

Pored Kraljeva Le10Sportpiše kako bi se i Arsenal mogau uključiti u borbu za kupovinu Kolumbijca, ali tražena suma svakako da predstavlja glavnu prepreku za Arsenea Wengera.

Ukoliko bi ipak, kojim čudom, doveo Kolumbijca, Wenger bi smirio duhove, i tako primorao navijače da zaborave na Fabregasa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti