Monaco spremio 45 miliona funti za Alexisa

Spremni pojačati ekipu

Monaco spremio 45 miliona funti za Alexisa

Monaco je spreman da konačno nešto i kupi tokom ovog prelaznog roka.

Nakon što su ostali bez Bernarda Silve, Bakayoka i Mendyja, u klubu su spremili novac za pojačanja.

Prvi na listi želja navodno im je čileanski fudbaler iz redova Arsenala Alexis Sanches. Iako Wenger uporno tvrdi da Alexis neće napustiti Arsenal tokom ovog prelaznog roka, čini se da čelnici Monaca ne obraćaju preveliku pažnju na to, pa su spremili i ponudu za ovog igrača.

Kako prenose engleski mediji, Monaco je spreman da ponudi 45 miliona funti kako bi svoje redove pojačao Alexisom, a navodno bi on trebao biti zamjena za Mbappea koji bi trebao otići do kraja prelaznog roka u Real Madrid ili Barcelonu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo da su za Alexisa, osim Monaca interesu pokazali i Manchester City te Bayern Minhen, a u igri je također i Juventus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi