Monchi: Džeko je jedan od najboljih svjetskih napadača

Sportski direktor Rome hvalio Džeku

Monchi: Džeko je jedan od najboljih svjetskih napadača

Sportski direktor Rome Monchi poručio je da je Roma na pravom putu i da postaje bolja svakim danom. 

Monchi je došao na mjesto sportskog direktora Rome ovog ljeta i već je napravio nekoliko promjena. Umjesto Spallettija na klupu tima stigao je Eusebio Di Francesco, a dovedeno je nekoliko fudbalera za male pare nakon što su iz kluba otišli igrači poput Salaha i Rudigera. 

Monchi je iskoristio priliku da nahvali Eusebija Di Francesca i Edina Džeku. 

"Nikada nismo sumnjali u Eusebija Di Francesca. Imamo veliko povjerenje u njegov rad. Naš tim je iz dana u dan sve bolji. Trenutno su Napoli, Inter i Juve ispred nas jer su imali više dana provedenih zajedno i bolje se poznaju", rekao je Monchi pa se osvrnuo i na Džeku:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vjerujem da je Edin Džeko jedan od najboljih napadača na svijetu. Ne znam na koje bih ga tačno mjesto stavio na toj listi, ali svakako da tu pripada", rekao je Monchi. 

Podsjetimo, Roma je danas slavila protiv Torina u gostima sa 1:0 pogotkom Aleksandra Kolarova iz slobodnog udarca. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi