Montella: Bonucci je uz Ramosa najbolji defanzivac

Oduševljen zbog pojačanja

Montella: Bonucci je uz Ramosa najbolji defanzivac

Trener Milana Vincenco Montella zadovoljno trlja ruke ovog ljeta.

Bogati vlasnici Milana doveli su nekoliko velikih zvijezda evropskog fudbala na San Siro, a na Montelli je sada da te igrače pretvori u ekipu koja će se boriti za najviši plasman u Italiji.

Nakon posljednjeg dolaska Leonarda Bonuccija iz Juventusa, Montella je bio presretan te se zahvalio direktorima.

"On je igrač svjetske klase. Kada govorimo o tehnici, mislim da su Sergio Ramos i Bonucci najbolji defanzivci na svijetu. Ostvarenje je sna raditi sa takvim igračem tako da bih se želio zahvaliti direktorima Mirabelli i Fassoneu", rekao je Montella pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U mojoj glavi imam nekoliko mogućih kapitena za narednu sezonu, a među njima je i Bonucci. Razgovarat ću sa upravom o tome. Stalno govorim da moramo veoma brzo postati uigran tim. Želja za naredu sezonu zove se Liga prvaka. Nakon dolazaka Bonuccija i Biglije moram reći da u sezonu ulazimo sa mnogo više vjere", rekao je Montella. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi