Montella prekrižio Nianga i Palettu

Ne računa više na njih

Montella prekrižio Nianga i Palettu

E. Čaušević

Fudbaleri Milana sutra igraju protiv Shkendije prvi meč play-offa za Evropsku ligu.

Ekipa Vincenza Montelle želi naredne sezone da igra u Evropi nakon nekoliko godina pauze. Naravno, cilj italijanskog kluba jeste da se vrati u Ligu prvaka, ali na San Siru ne kriju da bi za početak bili zadovoljni igranjem i u Evropskoj ligi.

Rossoneri u play-offu igraju protiv Shkendije i jasno je da su veliki favoriti. Ekipa Milana danas je odradila trening pred sutrašnji meč na kojem nije bilo M'Bayea Nianga i Gabriela Palette koji su očigledno prekriženi kod trenera Milana.

Montella je jasno priznao da neće računati na Ninaga i Palettu, a najbolji dokaz je da oni uopšte nisu u konkurenciji za mečeve play-offa Evropske lige. Niang bi karijeru trebao nastaviti u moskovskom Spartaku, dok se Paletta nalazi na meti nekoliko ekipa iz Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi