Montella: Sada će nas drugačije tretirati
EPA

Milan savladao Juventus

Montella: Sada će nas drugačije tretirati

Milan je sinoć u sklopu 9. kola Serije A ostvario veliku pobjedu nad Juventusom (1:0). 

Jedini gol na utakmici je postigao tinejdžer Manuel Locatelli, a nakon utakmice ponosan na svoje igrače je bio i trener Vicenzo Montella koji je upozorio da će rivali sada drugačije gledati Milan. 

"Radostan sam zbog hrabrosti i samopouzdanja koje je pokazao moj tim. Međutim, na ovaj način moramo da igramo svaku utakmicu. Rekao sam svojim igračima da nova sezona tek sada počinje, jer će ubuduće svi rivali drugačije da nas tretiraju. Odmah je i pritisak veći", izjavio je Montella. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pobjeda nad Juventusom je donijela Milanu drugu poziciju u prvenstvu. Torinski klub ima samo dva boda više.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi