Montelli se izjava protiv Džeke obila o glavu

Rekao da ne voli takav tip napadača

Montelli se izjava protiv Džeke obila o glavu

Fudbaleri Rome sinoć su na stadionu San Siro porazili Milan sa visokih 4:1 u okviru 35. kola italijanske Serije A. 

Strijelac dva pogotka bio je bh. reprezentativac Edin Džeko, koji je mrežu Donnarumme tresao u 8. i 28. minuti. Zanimljivo, mnogi su se nakon dva pogotka Džeke prisjetili izjave trenera Milana Montelle prije meča.

On je tada rekao da ne voli napadače poput Džeke, a čini se kako mu se ta izjava na kraju obila o glavu.

"Džeko? Teško je zavarati prošlost i statistiku, jer oni govore sve. Džeko je snažan igrač, dobro komunicira sa saigračima i fizički je veoma prisutan. Ipak, ja bih radije izabrao niže napadače, jer su pametniji", rekao je Montella prije meča. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Džeko je sada usamljen na prvom mjestu liste strijelaca Serije A sa 27 golova, a Montella još uvijek bira nižeg i 'pametnijeg' napadača...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi