Montolivo ponovo povrijeđen

Nikako nema sreće

Montolivo ponovo povrijeđen

Italijanski fudbaler i vezista Milana Riccardo Montolivo ponovo je povrijeđen.

Montolivo je u ovo vrijeme prošle godine na kvalifikacionom meču njegove Italije protiv Španije pretrpio veoma tešku povredu ligamenata koljena zbog koje nije igrao šest mjeseci, a srećom po navijače Milana današnja povreda nije toliko teška. 

Montolivo se povrijedio na trenignu, a u pitanju je povreda butine.

"Milan obavještava navijače da je Montolivo danas bio na ljekarskim pregledima i da je ustanovljena povreda butine. Igrač će biti posmatran nekoliko dana", navodi se u saopštenju Milana. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Montolivo je zbog problema sa povredom odigrao samo dva meča u Seriji A ove sezone, a očekuje se da neće biti na raspolaganju treneru Montelli na gostovanju kod Sampdorije ovog vikenda. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije