Montpellier zaustavio Svece na Parku prinčeva

Odigran susret 19. kola francuske Lige 1

Montpellier zaustavio Svece na Parku prinčeva

PSG je večeras u okviru 19. kola francuske Lige 1 na svom Parku prinčeva ugostio Montpellier. Susret je završen bez golova. 

Prvu priliku na susretu imao je Lucas Moura, ali njegov udarac zaustavlja golman gostujuće ekipe. Nastavio je domaćin sa napadima, ali je Matuidi neprecizan. 

Priliku da donese vodstvo domaćim u 22. minuti susreta imao je Zlatan Ibrahimović, ali je napadač ekipe iz Pariza neprecizan. Ostalo je nakon prvih 45 minuta susreta bez golova na Parku prinčeva. 

Ibrahimović je imao priliku da donese prednost Svecima u 46. minuti susreta, ali je njegov udarac zaustavio golman gostiju. Nekoliko minuta kasnije zaprijetio je Luiz, ali je i Brazilac neprecizan. 

Lucas Moura je imao priliku u 57. minuti susreta, međutim i on je neprecizan. Zlatan Ibrahimović zaprijetio je u 58. i 61. minuti susreta, međutim bez promjene rezultata. 

Dvije odlične prilike u 67. i 76. minuti susreta imao je Jean Christophe Bahebeck, ali su njegovi udarci neprecizni. Ostalo je do kraja susreta 0:0 na stadionu Park prinčeva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuska, Liga 1, 19. kolo: 

PSG - Montpellier 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.