"Mora dobro paziti da Guardiola ne postane premoćan"

Legendarni kapiten Bayerna:

"Mora dobro paziti da Guardiola ne postane premoćan"

Medicinski tim Bayern Münchena predvođenim velikim Müller-Wohlfahrtom dao je otkaz nakon što Pep Guardiola optužio ljekarsku službu bavarskog giganta da je kriva za poraz u Ligi šampiona protiv Porta. 

Naravno već narednog dana se Guardiola "vadio" da on to nije tako mislio, te da je jedini kriv za poraz isključivo on, jer je on taj koji odgovara za sportski rezultat ekipe. Ipak, ni njegovo preuzimanje krivice nije bilo dovoljno ekipi sjajnih doktora da se vrate na posao.


Jedan bivši fudbaler Bayerna, Stefan Effenberg, dao je zanimljiv komentar na cijelu situaciju u Bayernu nakon odlaska kompletnog medicinskog tima.

"Sada se mora dobro paziti da Guardiola ne postane previše moćan. On sigurno ne i trebao biti taj koji će izabrati novi medicinski tim kluba. To bi moglo biti jako opasno za budućnost kluba", istakao je nekadašnji fudbaler i kapiten Bavaraca.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.