"Moram igrati kako ne bih izgubio mjesto u reprezentaciji"

Haris Medunjanin poručio

"Moram igrati kako ne bih izgubio mjesto u reprezentaciji"

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Haris Medunbjanin tokom ljetnog prelaznog roka mogao bi napustiti redove Deportivo La Corune, javljaju špasnki mediji.

Prema pisanju španskih medija Medunjanin bi ubrzo mogao napustiti Deportivo, a na današnjoj press konferenciji o svom statusu je govorio bosanskohercegovački reprezentativac.

Medunjanin je između ostalog istakao da mu niko nije rekao da mmože potražiti novi klub, te da u ovoj sezoni mora igrati kako ne bi izgubio mjesto u nacionalnom timu.

"Niko mi nije rekao da mogu tražiti novi klub. Mislim da trener želi da ostanem, ali ako slučajno to ne želi, reći će mi ovih dana", istakao je naš reprezentativac.

"Svi znamo da se u fudbalu može svašta desiti, ali imam sa Deportivom još dvije godine ugovora i želim igrati. Za mene je jako važno da u ovoj sezoni igram jer sa reprezentacijom mogu otići na Evropsko prvenstvo, ako ne budem igrao, onda mogu izgubiti mjesto u nacionalnom timu", dodao je Medunjanin.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Medunjanin je priznao da je imao nekoliko ponuda, ali je naglasio da nema namjeru napuštati Primeru.

"Ukoliko klub koji me želi nije bolji od Deportiva, onda ostajem ovdje. Primeru neću napustiti jer se radi o najboljoj ligi na svijetu", zaaključio je naš reprezentativac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.