"Moramo vjerovati da još uvijek možemo biti prvaci"

Mousa Dembele poručuje

"Moramo vjerovati da još uvijek možemo biti prvaci"

Ekipa Tottenhama se tri kola prije kraja sezone u Premiershipu nalazi na drugom mjestu sa sedam bodova manje od Leicestera.

Iako su šanse Pijetlova svedene na minimum, u taboru londonskog kluba još uvijek vlada optimizam, što je potvrdio i Mousa Dembele.

"Moramo vjerovati da još nije gotovo i da još uvijek možemo biti šampioni. Iskreno, situacija je sada mnogo nepovoljnija nego što je bila do ponedjeljka, kada smo kiksali protiv WBA", rekao je Dembele, te dodao:

"U toj smo utakmici potpuno podbacili i razočarali svoje navijače. Moramo pobijediti u sve tri preostale utakmice i nadati se da će nam rezultati ostalih utakmica ići na ruku".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham već u narednom kolu Premier lige ima izuzetno tešku utakmicu protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije