"Morao sam zaustaviti Sterlinga da bi publika podivljala"

Zanimljiva izjava Flanagana

"Morao sam zaustaviti Sterlinga da bi publika podivljala"

Ekipa Liverpoola pobijedila je sinoć na domaćem terenu Manchester City rezultatom 3:0.

Veoma zanimljive duele u prvom poluvremenu vodili su bek Liverpoola Jon Flanagan i krilni fudbaler Cityja Raheem Sterling.

Bio je ovo prvi meč za Sterlinga na Anfieldu otkad je otišao za 49 miliona funti u City, a navijači Liverpoola ga nisu baš prijateljski dočekali.

To je znao i Flanagan koji je već nakon 30 sekundi imao direktan duel protiv Sterlinga za kojeg je rekao da je znao da ga mora dobiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Znao sam da je to duel kojeg moram dobiti. Morao sam to učinmiti zbog navijača, da ih dignem na noge. Publika je bila sjajna i uvijek me je podržavala, čak i kada mi nije išlo najbolje", rekao je Flanagan.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi