Morata i Bakayoko saigrači u novom klubu?
Foto: EPA

Alvaro Morata bi mogao napustiti Real Madrid

Morata i Bakayoko saigrači u novom klubu?

Alvaro Morata mogao bi uskoro odlučiti da napusti Madrid, te bi mogao ponovo igrati pod vodstvom trenera koji ga je već jednom dovodio iz Španije, Antonija Contea.

Chelsea se sprema potrošiti 56 miliona funti na španskog napadača, a šanse da Morata ostane u madridskom klubu sve su manje, uzme li se u obzir želja Florentina Pereza da dovede talentovanog Mbappea iz Monaca.

Iako igrači Reala daju punu podršku Morati i njegovom ostanku na Santiago Bernabeu, šanse za nešto takvo smanjuju se iz dana u dan.

Međutim, Morata bi mogao, zajedno sa još jednim igračem Monaca, karijeru nastaviti u Londonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Chelsea je skoro dogovorio saradnju sa Tiemouem Bakayokom, za čiji su transfer spremili 35 miliona funti, a prema pisanjima engleskih medija čelnici londonskog kluba već su dovogorili uslove ugovora sa Bakayokovim predstavnicima, te bi igrač Monaca uskoro mogao potpisati petogodoišnji ugovor sa engleskim klubom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije