Morata je iz samo jednog razloga odbio Milan

Nije želio izdati navijače Juventusa

Morata je iz samo jednog razloga odbio Milan

M. Šljivak

Španski napadač Alvaro Morata odlučio je da ovog ljeta potpiše za Chelsea.

Iako se prethodno mnogo govorilo o njegovom dolasku u Milan, na kraju je pobjedu u trci za sjajnog napadača odnio londonski klub.

Menadžer Beppe Bozzo otkrio je kako je jedna stvar spriječila Moratu. Nije želio da se zamjeri navijačima Juventusa, svog nekadašnjeg kluba

"Je li Morata bio blizu Milana? Nije imao ništa protiv, ali odabrao je Chelsea zbog navijača Juventusa. Njega su navijači ovog kluba oduševili u finalu Lige prvaka u Cardiffu, kada su ga srdačno dočekali i to je na kraju presudilo da odabere Chelsea", rekao  je Bozzo, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dobra je stvar što će za trenera imati Antonija Contea. On je odlična kupovina, pravi talisman, pobjednik. Uvjeren sam da će postići dosta golova i da će riješiti mnoge utakmice u Ligi prvaka", istakao je poznati agent.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi