Morata ne krije kakve poruke razmjenjuje s Mourinhom
Foto: EPA

Pred veliki derbi

Morata ne krije kakve poruke razmjenjuje s Mourinhom

E. Škorić

Španski napadač Alvaro Morata pohvalio se kako se često dopisuje sa trenerom Joseom Mourinhom.

Ništa tu ne bi bilo čudno da Mourinho nije menadžer Manchester Uniteda, a Morata, kao što znamo, napadač Chelseaja, bivšeg Mourinhovog kluba.

Morata je pred današnji derbi u kojem će snage odmjeriti upravo Chelsea i United, otkrio da se često dopisuje sa Mourinhom, a šta konkretno pišu jedan drugom?

"Nas dvojica imamo dobar odnos. On mi je prvi trener u profi nogometu i dao mi je šansu da uspijem. Zahvaljujući njemu dobio sam prvi ugovor", kazao je Morata pa je dodao:

"Nekada razmjenjujemo poruke, ali ne o nogometu. Pitamo jednog drugog je li sve u redu ili jednostavno zbijamo šale i nasmijavamo jedan drugog".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bivši napadač Real Madrida i Juventusa otkrio je da bi upravo Manchester United jednog dana mogao da bude njegov tim, ali da je u ovom trenutku fokusiran isključivo na Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi