Morata: Real Madrid, to je moj san i to je ono što želim

Napadač Juventusa o predstojećem prelaznom roku

Morata: Real Madrid, to je moj san i to je ono što želim

D. Vejo

Alvaro Morata nosio je napad u timu Juventusa tokom prethodne dvije sezone, čime je pokazao svoj kvalitet i fudbalsko znanje.

Predstoji prelazni rok i svi se pitaju gdje li će mladi Španac nastaviti karijeru. Rođen je u Madridu, a kako kaže, tamo mu je najljepše. 

"Sanjam povratak u Real Madrid. Tamo igraju velika, najbolja imena svjetskog fudbala. A to je ono što želim. Želim trofeje sa Realom. Ide prelazni rok, a ja ću preći u klub koji će mi dati mogućnost da osvajam trofeje", kazao je za inostrane medije 23-godišnji napadač Stare dame, Alvaro Morata.

Mladi fudbaler osvrnuo se i na boravak u Italiji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mnogo sam naučio. Stasao sam što je najbitnije, počeo sam da postižem golove, osvojio sam sve u Italiji i igrao finale Lige prvaka. Sada je red na nove izazove", zaključuje Morata.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi